Modevakschool " Krimpen"

voor zelfmaakmode op uw lijf getekend!

Zelf kleding naaien. Misschien heeft u het nog nooit geprobeerd, of wellicht weet u inmiddels hoe leuk het is en heeft u de basis onder de knie maar heeft u behoefte aan begeleiding om bepaalde kneepjes onder de knie te krijgen.


Of misschien dat u nog meer creativiteit in uw creaties tot uiting wil laten komen.

In alle gevallen bent u bij Modevakschool "Krimpen" op het juiste adres want naast het volledige aanbod Ensaid opleidingen bieden wij u ook naailessen.

In een gezellige, ontspannen sfeer, onder het genot van een vers bakje koffie of thee worden u de kneepjes van het naaien stap voor stap professioneel en helder uitgelegd en/of voor gedaan.


Omdat wij het belangrijk vinden dat naailessen voor iedereen toegankelijk moet zijn hanteren wij zeer schappelijke prijzen. 

Daarnaast hechten wij er veel belang aan dat uw lestijd zo optimaal mogelijk benut wordt. Om die reden zijn de groepen waarin naailes word gegeven niet groter dan 6 tot 7 personen. De naailessen duren 2 uur en worden op verschillende tijden gegeven. Voor actuele lestijden vraag ik u vriendelijk contact met mij op te nemen: [email protected] of bel: 0180-512413 / 06 - 829 550 99


Bent u er nog niet helemaal uit of naaien iets voor u is?

Dan heten wij u van harte welkom tijdens een proefles waarbij u geheel vrijblijvend sfeer kunt proeven!

Wij heten u bij deze van harte welkom!